Muziektheater Servus Almelo doet mee aan jaarlijkse actie Prins Bernhard Cultuurfonds

23 mei 2021, 13:26 - Redactie
Muziektheater Servus Almelo doet mee aan jaarlijkse actie Prins Bernhard Cultuurfonds

Van 28 mei tot en met 5 juni doet Muziektheater Servus mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media. Muziektheater Servus voert actie om met de opbrengsten nieuwe kleding en decors te kunnen ontwikkelen om prachtig muziektheater te kunnen opvoeren.

Servus werd in 1985 in Almelo opgericht. Destijds als operettevereniging met een klein aantal leden. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid tot een volwaardige muziektheater-vereniging met zo’n 100 leden. De vereniging bestaat uit drie afdelingen met elk een eigen (theater)programma: Junior, Musical en Classic.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Ieder jaar collecteren honderden organisaties voor hun vereniging én voor het Cultuurfonds. Vorig jaar is de actie voor het eerst mobiel georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat op diezelfde voet verder. Het is veiliger voor de collectant én makkelijker voor de organisatie.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda