Muziektheater Servus Almelo biedt bedrijven alternatieve Sinterklaasviering

26 september 2020, 17:32 - Redactie
Muziektheater Servus Almelo biedt bedrijven alternatieve Sinterklaasviering

Hij is nog ver weg, maar over niet al te lange tijd komt de Sint toch echt weer naar ons land. Dit jaar wel anders dan anders, want ook hij moet rekening houden met Corona. Muziektheater Servus biedt bedrijven en organisaties die de goedheiligman willen binnenhalen dit jaar een aantrekkelijk alternatief aan voor de jaarlijkse Sinterklaasmusical. Sint kan dus zeker langskomen, maar met een paar aanpassingen.

Muziektheater Servus Almelo verzorgt al meer dan 10 jaar voor personeelsverenigingen van diverse bedrijven en organisaties de Sinterklaasmusical. Normaliter is dit een optreden van 45 minuten met zang, dansjes en een grappig verhaal. Dit jaar is het niet mogelijk om een dergelijke musical op te voeren. De vereniging heeft wel een alternatief. Immers, de kinderen verdienen wel een cadeautje! En hoe leuk zou het zijn als Sinterklaas en zijn Pieten die persoonlijk komen brengen..

Voor een sterk gereduceerde prijs van 200 euro komt Sinterklaas met (maximaal) vier Pieten. Zij komen een klein, intiem feestje geven met muziek, liedjes en meer. Dat het een feestje wordt, is zeker. Tenminste één jonge Piet komt mee die zich ook tussen de kinderen mag begeven. Pepernoten worden alleen uitgedeeld in kleine uitdeelzakjes. Vanzelfsprekend houden de Sint en zijn Pieten zich aan de regels van het RIVM; op deze manier hoeven de kinderen niet het leukste feestje van het jaar te missen!

Geïnteresseerde bedrijven kunnen een e-mail sturen naar de Sintcoördinator van de vereniging: Arnielle Mulder, e-mail: sint.servus@gmail.com.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda