Muziek- en Dansschool Amstelveen start crowdfundactie voor Fame

14 april 2016, 11:41 - Redactie
Muziek- en Dansschool Amstelveen start crowdfundactie voor Fame

Muziek- en Dansschool Amstelveen is gestart met een crowdfundactie voor de uitvoering van de musical Fame. De musicalafdeling van de Muziek- en Dansschool wil een platform bieden aan jong talent en tevens cultureel ondernemerschap stimuleren. Naast de reguliere musicalklassen is daarom vijf jaar geleden een talentenklas opgezet: de Productieklas.

Voormalige leerlingen van de Productieklas stonden al in professionele musicals, zoals Billy Elliot en studeren nu aan vakopleidingen, zoals Lucia Marthas. Velen van hen willen later het professionele musicalvak in en dit vak vraagt naast talent ook steeds meer om ondernemerschap. Daarom wil de Muziek- en Dansschool Amstelveen de leerlingen naast de disciplines zang, dans en acteren ook opleiden in ondernemen en produceren!

Omdat de productieklas dit jaar haar vijfjarig jubileum viert pakken ze dit jaar extra groot uit met de uitvoering van de musical Fame in de grote zaal van de Schouwburg Amstelveen. In een musicalproductie staan die speelt in de grote zaal én begeleid wordt door een live orkest is natuurlijk iets waar heel veel leerlingen van dromen. Hoe mooi zou het zijn als zij die droom waar kunnen maken.

Om deze productie te kunnen realiseren is Muziek- en Dansschool Amstelveen begonnen met een crowdfundactie. Dit gedoneerde geld zal volledig ten goede komen aan Fame en de 100 leerlingen die hier een jaar lang hard aan hebben gewerkt.

Geld doneren kan op www.fame.muziekschoolamstelveen.nl. Al vanaf 1,- krijg je een ‘voel je famous filmpje’: een minutenlange staande ovatie van de cast. Ook zijn er diverse feestelijke pakketten samengesteld voor vaste bedragen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda