Muziek 40-45 ingespeeld door 60-koppig Symfonieorkest

31 augustus 2018, 15:04 - Redactie
Muziek 40-45 ingespeeld door 60-koppig Symfonieorkest

Eerder deze week is de muziek, geschreven door Will Tura en Steve Willaert, van het groots opgezette totaalspektakel 40-45 opgenomen. De muziek voor de voorstelling is ingespeeld door het 60-koppig Symfonieorkest Vlaanderen.

Will Tura: "Toen bezieler Gert Verhulst me vroeg om de muziek voor 40-45 te schrijven heb ik geen moment getwijfeld. Ik koester al langer de droom om ooit een musical te schrijven. Samen met Steve Willaert ben ik aan de slag gegaan om muziek te componeren voor deze uitzonderlijke productie. Noot voor noot hebben we geprobeerd om muziek te bedenken die het verhaal en de heftige emoties van 40-45 vertellen. De muziek voor deze voorstelling moet het publiek raken, in alle facetten."

Gert Verhulst: "Mijn bewondering voor Will Tura is enorm groot. Zijn talent als songschrijver gecombineerd met de ervaring van Steve Willaert als filmcomponist maakt dat we de gedroomde tandem voor 40-45 hebben gevonden"

Door hoofdtelefoons zal het publiek de muziek, de geluidseffecten en de stemmen van de acteurs nog directer en intenser kunnen beleven. De hoofdtelefoons stellen Studio 100 ook in staat om speciaal voor blinden en slechtzienden voorstellingen met audiodescriptie te organiseren. Bovendien zijn zodoende ook voorstellingen in het Frans mogelijk, waarbij de stemmen van de Vlaamse acteurs live gedubd worden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda