Er komt een musicalversie van Magic Mike

24 januari 2019, 21:48 - Redactie
Er komt een musicalversie van Magic Mike

Er is een musical in de maak van de Amerikaanse Hollywood-film Magic Mike. De musical zal op 30 november in première gaan in het Emerson Colonial Theatre in Boston waar eerder ook Moulin Rouge! in première ging.

Magic Mike zal tot 5 januari 2020 te zien zijn in Boston, het is de verwachting dat de musical daarna naar Broadway zal gaan.

De film uit 2012 vertelt het verhaal van Mike, dat losjes gebaseerd is op het leven van acteur Channing Tatum (die de hoofdrol in de film vertolkt). Hij besluit zijn normale werk op te geven om met nog een aantal andere mannen fulltime stripshows te geven. In 2015 kwam er een vervolg en er zijn later ook liveshows gemaakt rondom de groep strippers. Het script van de musical is een prequel en laat zien hoe Mike stripper werd.

"Bereid je voor op Magic Mike de Broadway-musical. Toen we Magic Mike aan het opnemen waren, bekeek ik mezelf in een string en dacht: nou Chan, zeg maar dag tegen je carrière. Dat zeven jaar later een Pulitzerprijs-winnend team een volwaardige muzikale prequel zou maken, is het bewijs dat God van strippers houdt." aldus Channing Tatum die tevens producent van de productie is.

Het is nog niet bekend welke acteurs in de musical gaan spelen.

Via: NU.nl

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda