Musicalvereniging Zwaag speelt Little shop of horrors

2 maart 2022, 13:34 - Redactie
Musicalvereniging Zwaag speelt Little shop of horrors

Na het succes van The Addams Family heeft Musicalvereniging Zwaag met volle overgave de tanden gezet in deze doldwaze cultmusical. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1960 en de bekende verfilming uit 1986 met rollen voor Rick Moranis, Steve Martin en Bill Murray.

Simon is een ondergewaardeerde werknemer in een niet zo heel best lopende plantenwinkel. Samen met zijn collega Audrey proberen ze er het beste van te maken. Als Simon met een onbekend en vreemdsoortig plantje aan komt zetten, verandert alles. Het plantje groeit namelijk alleen met wel heel specifieke voeding. Plotseling groeit het succes van Simon met De Plant mee. De gevolgen zijn groot.

Na lange tijd van onzekerheden, maatregelen en daaruit voortkomende tegenslagen kan iedereen weer “ouderwets” genieten van Musicalvereniging Zwaag. Er wordt dan ook vol ingezet op een meeslepende musicalbelevenis vol luchtigheid en humor, waarin een vleugje horror ook niet mag ontbreken. Wat als een enorme plaag iedereen in zijn greep houdt? Een plaag van vleesetende planten heeft u vast nog nooit gezien. In dit geval geldt er dan ook één advies: Voer ze niet!

Little shop of horrors wordt uitgevoerd door de gedreven amateurs van Musicalvereniging Zwaag onder professionele leiding op artistiek en productioneel gebied. De begeleiding van een professioneel live orkest, maakt deze voorstelling tot een fantastische belevenis.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda