Musicalvereniging Starlight Boulevard brengt PIPPIN

25 september 2019, 09:36 - Redactie
Musicalvereniging Starlight Boulevard brengt PIPPIN
Foto: Wilbert Design

Na het succes van Big Fish brengt Starlight Boulevard nu de productie PIPPIN. PIPPIN is 26 tot en met 29 maart 2020 te zien in het Fulcotheater in IJsselstein. Deze onvergetelijke Broadway musical van Stephen Schwartz (Wicked, Pocahontas, Prince of Egypt) is overladen met prijzen en was in Nederland nog niet vaak te zien. Starlight Boulevard brengt deze show nu op geheel eigen wijze.

In de musical gaat Koningszoon Pippin druk op zoek naar zichzelf en de ware zin van het leven. Maar die zoektocht verloopt niet zonder slag of stoot. Pippin vlucht in oorlog voeren, in affaires, in bevlogen leiderschap en andere Grootse zaken van het leven, om uiteindelijk te schitteren in een zinderende finale…

Met een professioneel artistiek team haalt Starlight Boulevard het beste in zichzelf naar boven. Muzikaal leider Gerben Kruisselbrink, regisseur André van Hest en choreografe Liesanne van Dongen zijn de creatieve geesten achter PIPPIN.

PIPPIN wordt mede mogelijk gemaakt door VSBfonds, Stichting Elise Mathilde Fonds, Fentener van Vlissingen Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda