Musicalvereniging Pit! speelt de theatervoorstelling Eiland

12 november 2019, 11:09 - Redactie
Musicalvereniging Pit! speelt de theatervoorstelling Eiland

Musicalvereniging Pit! speelt, zingt en danst de hilarische theatervoorstelling EILAND. De voorstellingen zijn op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 november in De Ogtent in Duiven.

Het script is wederom geschreven door oprichtster Jackie van der Werff. Inmiddels bestaat Pit! alweer 15 jaar. De regie is ook dit jaar weer in handen van Jennie Hidding.

Vier onderzoekers (die onderzoek doen naar het keuzegedrag van slakken) en een arts leven samen op een eiland. Zij zijn tevreden met hun geïsoleerde bestaan. Maar dan strandt er een schip en de bemanning zet voet aan wal. Vervolgens moet een helikopter een noodlanding maken en de passagiers en de piloot stranden óók op het eiland. Als er dan ook nog een verstekeling aan boord van het schip blijkt te zijn, lopen de spanningen op en komen de onderlinge verhoudingen zwaar onder druk te staan. Slechts twee keer per jaar wordt het eiland bevoorraad, dus de proviand raakt snel op. Bovendien is de telegraaf, waarmee contact wordt onderhouden met het vaste land, kapot. Als dat maar goed gaat….

De spelers van Pit! worden ondersteund door de Mini-Pitters, een groep enthousiaste kinderen die vol overgave mee zingen en dansen. De voorstelling is op vrijdagavond 22 november en zaterdagavond 23 november, aanvang 20:00 uur en zondagmiddag 24 november aanvang 14:30 uur.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rapunzel de Musical
Datum: 07-10-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda