Musicalvereniging OVA uit Amstelveen brengt Evita

2 mei 2017, 10:34 - Redactie
Musicalvereniging OVA uit Amstelveen brengt Evita

Op 20 en 21 mei speelt Musicalvereniging OVA de musicalklassieker Evita. Na eerdere producties als Ciske de Rat, Beauty and the Beast en Wat Zien Ik?! staat de vereniging ook dit jaar weer met een productie in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen.

Er komt veel kijken bij het maken van een musicalproductie. De leden zijn al anderhalf jaar bezig met het leren van teksten en meerstemmigheid, het maken van decors, het naaien van kostuums en het vervaardigen van hoeden en pruiken. De talentvolle solisten en het enthousiaste ensemble worden dit jaar aangevuld met een kinderkoor van negentien kinderen. Dit alles onder de bezielende leiding van een professioneel artistiek team.

Evita - met de klassieker ‘Huil niet om mij Argentina’- vertelt het verhaal van de Argentijnse Eva Duarte die zich van plattelandsmeisje op weet te werken tot de First Lady van Argentinië, naast president Juan Perón. Verteller Che voorziet haar dramatische verhaal van vlijmscherp commentaar.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Schouwburg Amstelveen en via de website van het theater, www.schouwburgamstelveen.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda