Musicalvereniging Muze zoekt een regisseur

6 juni 2018, 09:37 - Redactie
Musicalvereniging Muze zoekt een regisseur

Musicalvereniging Muze uit Nijmegen is per direct op zoek naar een nieuwe regisseur voor tenminste één productieperiode. Muze is een jonge vereniging uit Nijmegen met ongeveer 30 leden in de leeftijd van 18 tot 50 die iedere anderhalf jaar een grootse musical op de planken zet, begeleid door een live band/orkest.

Begin april speelde Muze de musical Grand Hotel. In juni zullen de leden stemmen over de vijfde productie van Muze, welke in het najaar van 2019 zal worden opgevoerd in regio Nijmegen. Voor deze nieuwe productie wordt nu gezocht naar een regisseur. Een eventuele combinatie met choreografie behoort tot de mogelijkheden.

De regisseur is samen met de muzikaal leider en choreograaf verantwoordelijk voor alle drie de disciplines binnen het musical genre: spel, zang en dans. Aan het begin van het seizoen neemt het artistiek team de audities af voor het aannemen van nieuwe leden en de rolverdeling. Verder is elk AT-lid verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van de repetities met ensemble, solisten en orkest. Het artistiek team werkt nauw samen met elkaar en met het bestuur. Samen wordt er gezorgd voor een optimaal artistiek resultaat.

Je bent per direct beschikbaar. Repetities zijn elke dinsdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in Nijmegen en een half jaar voor de productie van 19:30 uur tot uiterlijk 22:30 uur. Welke repetities je als regisseur aanwezig bent is in overleg met het bestuur. Je bent tevens aanwezig tijdens vergaderingen met het artistiek team, repetitieweekenden, orkestrepetities en de voorstellingsweek. Woonachtig zijn in de buurt van Nijmegen is een pre.

Gezocht wordt een regisseur die:

  • een relevante opleiding heeft en ervaring/affiniteit met muziektheater/musical
  • goede didactische vaardigheden heeft
  • creativiteit en structuur kan combineren in de regie
  • het een uitdaging vindt om met een grote groep amateurs te werken en hen op een zo hoog mogelijk niveau te brengen

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een brief met CV voor 24 juni 2018 naar info@muze-nijmegen.nl o.v.v. Vacature Regisseur. De gesprekken vinden plaats op dinsdagavond 26 juni tussen 19:00 uur en 20:00 uur.

Heb je nog vragen dan kun je die stellen via bovenstaand e-mailadres, ook onder vermelding van: vacature regisseur.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda