Musicalvereniging Con Brio speelt Young Frankenstein

9 september 2022, 11:37 - Redactie
Musicalvereniging Con Brio speelt Young Frankenstein

Musicalvereniging Con Brio speelt volgende maand de voorstelling Young Frankenstein in Theater de Bussel in Oosterhout. De musicalvereniging is al meer dan 10 jaar een begrip in Oosterhout en omstreken dankzij prachtige voorstellingen als De 3 Musketiers en The Wiz.

Dit jaar zet de vereniging – als tweede in Nederland – de musical Young Frankenstein op de planken. Young Frankenstein vertelt het komische verhaal van Frederick Frankenstein, die naar Transsylvanië reist om de erfenis van zijn grootvader Viktor Frankenstein te regelen. Een merkwaardige huishoudster, een misvormde knecht en een knappe dame blijken de hulp te zijn om grootvaders levenswerk voort te zetten. Brengt dit bloedstollend avontuur een nieuw monster tot leven? Als dat maar goed gaat.

Young Frankenstein is gebaseerd op de Amerikaanse filmkomedie van Mel Brooks. De musical wordt gespeeld door Musicalvereniging Con Brio en zij worden hierbij muzikaal ondersteund door het Theater Orkest Brabant. Ze spelen van 21 tot en met 23 oktober 2022 in Theater de Bussel in Oosterhout.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda