Musicalvereniging Con Brio speelt tiende productie

23 december 2019, 15:32 - Redactie
Musicalvereniging Con Brio speelt tiende productie

Musicalvereniging Con Brio presenteert de titel van haar nieuwe stuk. Na succesvolle producties als De 3 Musketiers, The Wiz en Shrek, brengt het Oosterhoutse gezelschap in oktober 2020 de musical Young Frankenstein naar Theater de Bussel.

Young Frankenstein is een musical van Mel Brooks, het brein achter de Broadway-hit The Producers. Het komische genie paste zijn film, die hij samen met Thomas Meehan schreef, aan tot een podiumcreatie. André van Hent is verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling.

Frederick Frankenstein is een succesvol hersendokter die zich verre wil houden van zijn familie in Transsylvanië. Toch wordt hij vaak gevraagd of de geruchten waar zijn. Heeft zijn grootvader echt iemand uit de dood laten opstaan en daardoor een monster gemaakt? Als zijn grootvader overlijdt, moet Frederick toch die kant op. Hij laat zijn extravagante verloofde Elizabeth achter om het kasteel van zijn grootvader te verkopen. In Transsylvanië ontmoet hij de gebochelde Igor, knappe Inga en huishoudster Frau Blücher. Zij willen graag dat deze jonge Frankenstein zijn grootvaders werk voortzet.

Op 16, 17 en 18 oktober 2020 kan je de voorstelling gaan aanschouwen in Theater de Bussel in Oosterhout, Noord-Brabant.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda