Musicalvereniging BOeMS uit Tilburg presenteert Cabaret

22 december 2015, 14:13 - Redactie
Musicalvereniging BOeMS uit Tilburg presenteert Cabaret

Van 14 tot en met 17 april 2016 presenteert Musicalvereniging BOeMS uit Tilburg haar nieuwe productie Cabaret in Theaters Tilburg. Het verhaal van Cabaret neemt je mee naar de Kit Kat Club in het vooroorlogse Berlijn waar we de iconische figuren als de Master Of Ceremony, Sally Bowles en the Cabaret Girls & Boys ontmoeten. Avond aan avond werken zij zich in het zweet. Om het publiek te vermaken en om te overleven in een veranderende wereld.

Cabaret is een Broadwaymusical uit 1966. Op deze musical is ook de bekende film Cabaret uit 1972 gebaseerd met Liza Minnelli in de hoofdrol. De beroemde musical staat vooral bekend om zijn strakke jazzy show-dans van de Amerikaanse danser, choreograaf en regisseur Bob Fosse. Met kleine spannende bewegingen strak gechoreografeerd op de muziek heeft hij een ontzettend herkenbare stijl gecreëerd die nog steeds populair is. Het is een pikante musical met een verhaal dat – ondanks dat het in de jaren 30 afspeelt – nu weer actueel is.

In een spannende regie van Bas Groenenberg, met opzwepende choreografieën van Irene Smits en onder de muzikale leiding van Carla de Waal en Ron Antens komt dit verhaal tot leven. Kaarten voor de musical zijn te verkrijgen vanaf €17,50 per persoon op boems.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda