Musicalvereniging Abbekerk brengt Aida

schedule16 september 2016, 10:24 - Redactie
Musicalvereniging Abbekerk brengt Aida

Dit jaar staat Musicalvereniging Abbekerk voor een nieuwe uitdaging met de musical Aida van Elton John en Tim Rice. Het publiek zal bij de voorstelling om het podium heen plaats gaan nemen en dus bovenop alle actie en middenin de emotie zitten.

Aida, een prachtig meeslepend liefdesverhaal. Over liefde in een tijd vol haat… Het speelt zich af in Egypte, dat in oorlog is met het buurland Nubië. In vijandelijk gebied neemt de Egyptische legerleider Radames een groep vrouwen gevangen, waaronder de Nubische prinses Aida. Radames weet niet dat Aida de dochter is van de koning, maar is op slag onder de indruk van haar. Hij schenkt haar als slavin aan zijn verloofde, prinses Amneris. Het onmogelijke gebeurt: Radames en Aida worden hopeloos verliefd wat leidt tot een eeuwenoud dilemma. Kiezen zij voor trouw aan hun achtergrond of voor trouw aan elkaar?

Aida gaat donderdag 27 oktober in première, daarna zijn er voorstellingen op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 (matinee) oktober. De zaterdag is al uitverkocht.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Peter Pan
Locatie: De Meervaart
Datum: 19-01-2020
Tijd: 14:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda