Musical: Love me just a little bit more

Love me just a little bit more
Première
27 september 2004
Dernière
5 februari 2005
Producent
Princess Entertainment Group

Verhaal

Omdat de net gescheiden moeder van Lisa Hartkamp een baan aan de andere kant van het land heeft geaccepteerd, wordt Lisa gedwongen een nieuwe start te maken. Op haar nieuwe school wordt ze geïntroduceerd door haar nieuwe buurjongen Kick, een grappenmakende rebel, op slag verliefd op Lisa en tevens de verteller van het verhaal.

Ze maakt kennis met Tim, een jongen die weigert te accepteren dat hij gedumpt is door de oppervlakkige Melanie, en vastberaden is om haar hoe dan ook terug te krijgen. Melanie is daarentegen allang niet meer geïnteresseerd in Tim, maar vastberaden met haar twee vriendinnen Amanda en Tina een zanggroepje te beginnen. Eén klein probleempje: ze kunnen niet zingen.

Door ongelukkige omstandigheden loopt Lisa kaartjes voor een popconcert mis. Tegelijkertijd ontvouwt zich in Tims hoofd het plan om Melanie terug te winnen door haar jaloers te maken middels een verzonnen perfecte liefdesrelatie met het nieuwe meisje van de klas. Lisa stemt in met een zakelijke overeenkomst waarbij zij de innig verliefde vriendin van Tim zal spelen in ruil voor een kaartje en een backstagepasje voor het popconcert. Er wordt een nep liefdesromance gespeeld die natuurlijk verstrekkende gevolgen heeft voor beide hoofdrolspelers.

Al snel bevindt Lisa zich te midden van een verzonnen relatie met Tim, een Melanie die geheel eigen plannen heeft en haar beste vriend Kick die naast het worstelen met zijn gevoelens voor Lisa zijn uiterste best moet doen om het ingewikkelde verhaal dat hij moet vertellen, te begrijpen...

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Moulin Rouge!
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Frozen de Musical
Stage Entertainment
Saturday Night Fever
De Graaf & Cornelissen
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda