MusicalMakers speelt Jack the Ripper in Nijmegen

26 september 2019, 09:49 - Redactie
MusicalMakers speelt Jack the Ripper in Nijmegen

Vereniging MusicalMakers presenteert een bloedstollende voorstelling: Jack the Ripper. Van 30 oktober tot en met 2 november wordt Cultuurspinnerij De Vasim in Nijmegen volledig omgetoverd naar het koude en grimme Londen anno 1888....

Daar ontvouwt zich het verhaal van de meest beruchte seriemoordenaar aller tijden: Jack the Ripper. In de geest van de Liverpoolse zakenman James Maybrick is hij volledig in de ban van de vermeende ontrouw van zijn vrouw Florence en zoekt steun bij zijn minnares Sarah. Hij begint aan zijn speciale taak: James denkt door God te zijn uitgekozen om alle ontrouw uit de wereld te helpen en maakt zijn eerste slachtoffer.

Onder leiding van inspecteur Abberline probeert Scotland Yard de dader te vinden. De politie tast echter volledig in het duister en na vijf moorden leeft heel Londen in grote angst. Inspecteur Abberline is ten einde raad maar krijgt hulp uit onverwachtse hoek van journaliste Liz Grant. Zij is vastberaden om de dader te ontmaskeren maar wordt afgeleid door Jay Abberline, de charmante neef van de inspecteur. Een musical waarin complottheorieën, afgrijzen, liefde en fascinatie hand in hand gaan!

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda