Musicalgroep Groots speelt ‘Als jij de maan zou zijn’ voor stichting Kika

17 april 2016, 12:11 - Redactie
Musicalgroep Groots speelt ‘Als jij de maan zou zijn’ voor stichting Kika

Musicalgroep Groots zal op vrijdag 29 april, zaterdag 30 april en op zondag 1 mei de musical 'Als jij de maan zou zijn' opvoeren in theater het Pakhuis in Hoorn. De musicalgroep is opgericht met de missie: ieder jaar een eigen musical te produceren waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan. Dit jaar is gekozen de opbrengst te doneren aan stichting Kika.

De musical is geschreven naar het idee van de 7 oprichters van musicalgroep Groots. Het verhaal gaat over de 16 jarige Sam die totaal onverwacht in het ziekenhuis belandt, de verschillende emoties van zijn familie en vrienden en de ups en downs van het hebben van een ziekte. 'Als jij de maan zou zijn' is niet alleen een ontroerend verhaal, het geeft ook kijk op het leven van een ziek kind. Dit alles wordt weergegeven vanuit verschillende oogpunten op een emotionele maar humoristische manier.

Kaarten voor 'Als jij de maan zou zijn' zijn verkrijgbaar op www.musicalgroepgroots.nl. De voorstelling op vrijdag 29 april is inmiddels uitverkocht.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda