Musicalgroep Colours brengt theaterconcept Showpiss in de Deventer Schouwburg

28 januari 2020, 13:42 - Redactie
Musicalgroep Colours brengt theaterconcept Showpiss in de Deventer Schouwburg
Foto: Bert Elings

Al 25 jaar is Musicalgroep Colours actief in Apeldoorn. Na musicals als Blame The Boogie, Spaansbenauwd en Er Was Eens, komt de groep met 30 dansers, zangers en acteurs nu op 27 en 28 maart naar de Deventer Schouwburg, waar zij het theaterconcept Showpiss presenteren. Twee verhalen, waarin de gemene deler de liefde is, vol bekende musicalsongs.

Nog niet eerder bracht Musicalgroep Colours twee musicals op één avond.

1: Opzwepende Jazz Musical (Voor de pauze)
In het eerste deel van Showpiss word je meegenomen naar een vrouwengevangenis. Een verhaal vol vriendschap, liefde en haat. De jazzy muziek, de strakke dans en sexy sfeer voeren u mee in een verhaal vol liefde, intrige en haat.

2: In opstand (Na de pauze)
Het tweede deel van Showpiss gaat over een volk in opstand. Zij leven in een stad, waar mensen in de ban zijn van een watertekort. Er is een Urinetaks, die elke inwoner in de ban houdt. De opstand volgt. Vrij plassen, dat is wat men wil!

Regisseur Sjors Wijers is als regisseur verantwoordelijk voor de artistieke leiding, Tom Wesselink is betrokken als muzikaal leider en Marianne Hertgers creëerde de choreografie. Showpiss biedt zowel het artistiek team als de groep enthousiaste leden een mooie uitdaging. Naast uitvoerend op het toneel heeft elk lid ook een taak binnen de vereniging. De één zet zich in voor het bestuur, de kostuums, de ander voor PR of het decor.

Musicalgroep Colours speelt Showpiss op 27 en 28 maart 2020 in de Deventer Schouwburg.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda