Musicalconcert Summer Nights, met Tony Neef, Tessa Sunniva en Eline de Jong

2 juli 2021, 13:19 - Redactie
Musicalconcert Summer Nights, met Tony Neef, Tessa Sunniva en Eline de Jong

Tony Neef, Tessa Sunniva van Tol, Eline de Jong en Steven Roox brengen een mix van highlights uit oude Broadwayparels en nieuwe West Endfenomenen in een 70 minutendurend intiem concert. Een vlotte presentatie, bijzondere achtergrondinformatie, leuke interviewtjes, live pianobegeleiding en natuurlijk de nodige interactie tussen de artiesten en het publiek.

De onrustige toestanden van afgelopen jaar maakten het onmogelijk om grote musicalproducties door te laten gaan. Kleinere initiatieven vonden gelukkig hun doorgang, en zo kon de musicalliefhebber onbeperkt zijn hart ophalen bij meerdere initiatieven van RooxLive. Tal van online concerten werden georganiseerd, en ook in het theater speelden onder andere Willemijn Verkaik en René van Kooten voor uitverkochte zalen.

Op 25 juli strijkt er weer een prachtig concert neer in Theater de Schalm in Veldhoven. Alle artiesten nemen de microfoon weer op, en kijken vol goede moed naar de toekomst, maar zijn vooral blij om weer écht live te mogen zingen voor publiek.

Producent Steven Roox: "Bij RooxLive willen we elke avond 'speciaal' maken, en maakt het publiek niet elke show hetzelfde mee. We trakteren hen op grappige anekdotes en wist-je-datjes. En met deze cast weet ik zéker dat het een enorm vocaal spektakel te belooft worden."

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda