Musicalcomedy met muziek van Britney Spears

13 maart 2019, 11:32 - Redactie

Er gaat een nieuwe sprookjesmusical komen waarbij de muziek van Britney Spears zal worden gebruikt. Het gaat om Once Upon a One More Time, een musicalcomedy over prinsessen.

Het verhaal van de musical gaat over een boekenclub met bekende sprookjesprinsessen als leden, onder wie Sneeuwwitje, Assepoester en Doornroosje. Het enige boek dat zij hebben en kunnen bespreken, is het sprookjesboek van de gebroeders Grimm, totdat zij van een goede fee een boek krijgen over feminisme. Door dit boek wordt hun leven op een onverwachte manier veranderd. Zo krijgt Assepoester te maken met een crisis.

James L. Nederlander zal de musical gaan produceren, hij werkte eerder aan onder andere Hello Dolly! en The Color Purple. Kristin Hangii zal de regie voor haar rekening gaan nemen.

Welke nummers precies gebruikt zullen gaan worden in de nieuwe productie is nog niet duidelijk, wel is duidelijk dat het 23 liedjes zal gaan. In eerste instantie zal Once Upon a One More Time te zien zijn in Chicago, mogelijk volgt daarna Broadway.

Bron: NU.nl

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda