Musicalcomedy ‘Burn-out? Geen tijd voor!!!’ geannuleerd door Janke Dekker Producties

1 mei 2017, 12:06 - Redactie
Musicalcomedy ‘Burn-out? Geen tijd voor!!!’ geannuleerd door Janke Dekker Producties

De musicalcomedy 'Burn-out? Geen tijd voor!!!' met Mariska van Kolck, Brigitte Heitzer, Wieneke Remmers en Valéry van Gorp is geannuleerd. De nieuwe voorstelling zou geproduceerd worden door Janke Dekker Producties maar de producent kreeg het stuk zakelijk niet rond en trok afgelopen maand de stekker uit de show.

De voorbereidingen waren al in een vergevorderd stadium, de affiches waren al gedrukt en theaters geboekt. De voorstelling zou in tachtig Nederlandse theaters worden gespeeld. Zelfs de eerste trailer was al opgenomen, deze kan hieronder nog bekeken worden.

"Ik weet niet precies wat er is gebeurd, dat gaat me ook niet aan, maar ergens onderweg is er iets misgegaan, waardoor de stekker eruit ging. Ik raakte meteen in paniek. Ik heb thuis twee kinderen op de bank, geen partner en ik ben zzp’er.

Er staat dan wel direct een olifant op je borst. Maar bij iedereen, denk ik. Als je weet dat je een leuke klus gaat doen, laat je andere audities liggen. Het is dan echt balen als zo’n stuk niet doorgaat, want vrijwel alle producties zijn dan alweer bezet." aldus Mariska van Kolck over het annuleren van de voorstelling.

Het script van de musicalcomedy was geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel, samen schreven zij in 2016 de komedie Hart tegen Hart.

Bron: Telegraaf

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda