MusicalCamp viert 10-jarig bestaan in Florida

schedule18 maart 2018, 19:33 - Redactie
MusicalCamp viert 10-jarig bestaan in Florida

9 jaar geleden organiseerde Marc Ramaekers voor het eerst MusicalCamp: een zomerkamp voor jongeren en volwassenen die zich een week lang willen onderdompelen in het vak. Volgend seizoen zal het 10-jarig jubileum gevierd worden.

Al vele zomers op rij organiseert KampVakanties (het overkoepelende bedrijf achter MusicalCamp) diverse zomerkampen voor mensen met interesses binnen het theatervak. Naast MusicalCamp kun je deze zomer ook kiezen voor MuziektheaterKamp, DanceBootcamp of VocalMasterclass.

Maar KampVakanties doet meer. Ze organiseren ook tripjes naar het buitenland. Zo gaan ze dit jaar voor het derde jaar op rij naar West End (Londen) en organiseerden ze eerder een stedentrip naar Parijs en een magisch weekend naar Disneyland Parijs. Al deze reizen zijn voor de mensen die ook meegaan op een van de zomerkampen.

Om het 10-jarig bestaan van MusicalCamp groots te vieren, gaat KampVakanties een stapje verder. Een nieuwe reis naar Florida. Het wordt een reis van 13 dagen naar het Disney-Walhalla van Amerika. Er is ruimte voor een kleine groep deelnemers en de reis zal plaatsvinden in dit najaar.

"Dit wordt zo uniek," vertelt organisator Marc Ramaekers trots. "We zijn zelf al vooruit gevlogen om de reis tot in de puntjes voor te bereiden. Het wordt een magische Disney-trip, ik kan niet wachten!"

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda