Musical Producties Gaanderen speelt A Christmas Carol

1 oktober 2018, 15:32 - Redactie
Musical Producties Gaanderen speelt A Christmas Carol

Musical Producties Gaanderen (MPG) speelt op 21, 22 en 23 december A Christmas Carol in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Een familievoorstelling voor jong en oud.

Het klassieke verhaal van Charles Dickens is in een nieuwe winterwarme jas gestoken. Traditionele kerstliederen en nummers 'van nu' zorgen voor een heerlijke voorstelling met veel humor, meezingers, theatrale verrassingen en dans in een magisch decor.

In het originele werk uit 1843 beleeft de bikkelharde, maar ongelukkige vrek Ebenezer Scrooge een ongeloflijk avontuur waneer hij op kerstnacht bezoek krijgt van drie geesten. Zij houden hem het verleden, heden en zijn mogelijke toekomst voor in de hoop dat hij nog te redden valt. Zal zijn bevroren hart nog smelten?

MPG bracht eerder onder andere Sweeney Todd, Aida en Jesus Christ Superstar naar het Amphion. Jasper Korving, Gerben Kruisselbrink en Jos Pijnappel schreven samen aan deze voorstelling, waarbij de genres musical, klassiek en pop elkaar mooi aanvullen. Het geheel wordt begeleid door een live orkest.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda