Musical over Diana vanaf oktober op Netflix

30 maart 2021, 18:15 - Redactie
Musical over Diana vanaf oktober op Netflix
Foto: Evan Zimmerman

De nieuwe musical over prinses Diana zal vanaf oktober te zien zijn op Netflix, vanaf december zal de musical dan te zien zijn op Broadway. Afgelopen jaar werd al aangekondigd dat Diana eerst op de streamingdienst zou gaan verschijnen.

Vanaf 1 oktober is de musical over Diana beschikbaar op Netflix, de try-outs in het Longacre Theatre beginnen op 1 december. De grote première staat gepland voor 16 december. De musical zou aanvankelijk dit jaar op 31 maart in première gaan. Echter ging Broadway vanwege de coronacrisis op 12 maart dicht en werden er slechts 9 try-outs gespeeld.

De opname van Diana is met de originele cast in het Longacre Theatre opgenomen, de opnames vonden plaats zonder publiek. Jeanna de Waal vertolkt de rol van Diana, Roe Hartrampf speelt Prins Charles, Erin Davie speelt Camilla Parker Bowles en Judy Kaye speelt de rol van koningin Elizabeth.

Hier in Nederland is MediaLane momenteel bezig met de ontwikkeling van de musical Diana & Zonen. De musical met een hoofdrol voor Marlijn Weerdenburg zal vanaf september te zien zijn.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda