Musical Carthago in Buytenpark Zoetermeer

14 juni 2016, 10:06 - Redactie
Musical Carthago in Buytenpark Zoetermeer

Vanaf 29 juni verandert het Buytenpark Theater in een antieke stad: de nieuwe musical Carthago is namelijk vanaf dat moment te zien in het Zoetermeerse openluchttheater.

Carthago vertelt het verhaal van de gevluchte Trojaanse held Aeneas. Als hij na de oorlog met de Grieken schipbreuk leidt voor de Afrikaanse kust, klopt hij aan de poorten van de machtige stad Carthago. Hier wordt hij ontvangen door koningin Dido.

Maar niet al haar onderdanen zijn blij met de komst van de Trojanen naar hun stad. En als Dido en Aeneas verliefd worden, levert dit grote problemen op in beide kampen. Kan de liefde overwinnen als beiden gedwongen worden te kiezen voor hun volk?

Carthago is een spectaculaire nieuwe musical, geschreven door Tjeerd de Haas (Macbeth, De Vliegende Hollander, Jack the Ripper), Joost Limberger (BONUS!, De Turfheksen) en Sebastiaan Smits (De Bokkerijders, De Vliegende Hollander).

De hoofdrollen worden gespeeld door Kevin van der Leeuw (Joe – de musical, Hans & Grietje) als Aeneas en Rianne Veenstra (De Sneeuwkoningin) als Dido. Ze worden ondersteund door ruim dertig andere musicaltalenten uit het hele land.

Carthago is te zien in het Buytenpark Theater van 29 juni tot en met 10 juli.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda