Musical An American in Paris volgend jaar in de bioscoop te zien

27 december 2017, 15:26 - Redactie
Musical An American in Paris volgend jaar in de bioscoop te zien

De musical An American in Paris zal volgend jaar wereldwijd in de bioscopen te zien zijn. De Britse distributeur Trafalgar Releasing heeft de rechten van de musical aangeschaft, wanneer de musical precies te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

Het gaat in dit geval om de versie die in Londen te zien is sinds 21 maart dit jaar, de laatste voorstelling zal worden gespeeld op 6 januari volgend jaar. An American in Paris ging op 10 december 2014 in première in het Théâtre du Châtelet in Parijs.

In april 2015 kwam de musical naar Broadway en was hier te zien tot 9 oktober 2016, hierna volgde een tour door de Verenigde Staten. De productie ontving 12 Tony-nominaties waarvan er vier gewonnen werden.

"An American in Paris is one of the biggest productions to hit the West End this decade with outstanding performances, memorable tunes, beautiful costumes and exceptional sets. We can't wait to share this production with audiences in cinemas around the world throughout 2018." aldus Marc Allenby, de CEO van Trafalgar Releasing tegenover Variety.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda