Music Hall presenteert seizoensaanbod op de Cultuurmarkt van Vlaanderen

23 augustus 2018, 10:01 - Redactie
Music Hall presenteert seizoensaanbod op de Cultuurmarkt van Vlaanderen

Op zondag 26 augustus wordt in Antwerpen met de 23ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen, het feestelijke startschot van het nieuwe cultuurseizoen gegeven.

Op dit gratis cultuurfeest met grote informatiemarkt en live optredens, stellen zowat alle organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun nieuwe programma voor. Ook Music Hall mag aan de vooravond van hun 30ste seizoen niet ontbreken en presenteert aan de Music Hall-stand op de Groenplaats het seizoensaanbod.

Op de Groenplaats zal er trouwens voor het eerst een podium exclusief voor musicalproducties staan en hier zijn ook diverse voorvertoningen te zien van Music Hall. Zo kan je tussen 11:30 uur en 11:45 uur, maar ook tussen 14:00 uur en 14:15 uur al komen kennismaken en meezingen met de cast van Hans en Grietje, de sprookjesmusical en The Best of Musicals.

Tussen 12:00 uur en 13:30 uur komt de aanwezige cast van Hans en Grietje naar de stand van Music Hall en kunnen de kids (en ouders) op de foto met Hans (Wout Verstappen), Grietje (Ianthe Tavernier), de Boze Heks (Ilse La Monaca) én de West-Vlaamse konijntjes Whoppie & Floppie (Michael Zanders en Charline Catrysse).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda