Music All uit Enschede speelt volgend jaar Little Shop of Horrors

22 juli 2017, 16:51 - Redactie
Music All uit Enschede speelt volgend jaar Little Shop of Horrors

Music All uit Enschede zal volgend jaar de musical Little Shop of Horrors gaan brengen zo heeft de musicalvereniging aangekondigd middels een video. Eerder dit jaar speelde Music All nog Heerlijk Duurt het Langst in theater De Kleine Willem.

De komische horror-filmmusical uit 1982 is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1960 van Roger Corman. De bloemist Seymour Krelborn is een medewerker bij Mushniks Skid Row Florist Shop. Hij staat op het punt ontslagen te worden door Mr. Mushnik wanneer zijn collega Audrey er bij hem op aandringt een nieuwe mysterieuze plant op de markt te brengen waar hij mee aan het experimenteren is.

Krelborn is heimelijk verliefd op Audrey en vernoemt de plant naar haar. Mushnik geeft Seymour een week om te bezien of de plant Audrey II zijn slechtlopende zaken kunnen verbeteren. De plant barst regelmatig in zang uit en blijkt er een dieet van mensenbloed op na te houden, hierdoor groeit de plant als kool.

De muziek werd gemaakt door Alan Menken, het script werd geschreven door Howard Ashman. Little Shop of Horrors zal volgend jaar rond Halloween (31 okt.) te zien zijn.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda