Music All Enschede zoekt stem voor Little Shop of Horrors

12 september 2018, 09:48 - Redactie
Music All Enschede zoekt stem voor Little Shop of Horrors

Op 2 en 3 november speelt theatervereniging Music All Enschede de komische horror-musical Little Shop of Horrors. Alle spelers en het ensemble zijn al druk bezig met het instuderen maar, de vereniging is nog op zoek naar één rol: dé stem. Deze stem vertelt live aan het begin van de voorstelling een kort verhaal.

Wil je graag een keer meemaken hoe het er voor en tijdens een voorstelling aan toe gaat, maar vind je het best spannend om ook op het podium te staan? Dan is dit je kans. Heb je een goede stem: geef je dan nu op. Je maakt het hele proces van voorstellingsdagen in een groot theater mee en je leest de tekst live aan het begin van de voorstelling. Daarna neem je plaats in de zaal en kijk je de voorstelling vanaf een mooie plek, waarbij je beide avonden ook iemand gratis mag meenemen.

De stem voldoet aan het volgende om de sfeer voor de voorstelling neer te zetten: je moet een donkere, duistere, lage stem hebben, de juiste intonatie kunnen geven (dus niet eentonig spreken), goed verstaanbaar zijn en een goede articulatie hebben. Gezien de eisen zijn we op zoek naar een mooie mannenstem.

Denk jij dat je onderstaande tekst spannend kunt vertellen, vragen we je om deze tekst in z’n geheel te spreken zoals jij denkt dat ‘ie moet klinken. Doe dit als mp3, zonder omgevingsgeluiden. De mp3 moet duidelijk terug te luisteren zijn. Slechte opnames kunnen jammer genoeg niet worden beoordeeld.

"Op de dertiende dag van de maand februari aan het begin van een decennium, niet zo gek lang voor het onze, werd het menselijk ras opgeschrikt door de meest dodelijke bedreiging van zijn hele bestaan. En deze angstaanjagende vijand verscheen, zoals zulk soort vijanden wel vaker doen, op de meest onschuldige en meest onwaarschijnlijke plek die je je ooit zou kunnen voorstellen…"

Als jij dé stem hebt, stuur je mp3 dan op aan productie@music-all.nl. Vermeld daarbij je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Doe dit uiterlijk woensdag 26 september. Music All maakt de winnaar bekend tijdens het UITFESTIVAL op 30 september in Enschede waar de vereniging op zal treden met een aantal nummers uit Little Shop of Horrors.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda