Music All Enschede in Schouwburg Hengelo met Little Shop of Horrors

20 oktober 2018, 13:43 - Redactie
Music All Enschede in Schouwburg Hengelo met Little Shop of Horrors

Alle spelers en het ensemble van Music All Enschede zijn al druk bezig met het instuderen van de komische horror musical Little Shop of Horrors, zodat alle bezoekers in Schouwburg Hengelo een geweldige avond beleven op 2 of 3 november. In Little Shop of Horrors draait het allemaal om een heel bijzonder plantje. Maar of het ook zo’n leuk plantje is, dat is maar net de vraag…

Tot en met de première op vrijdag 2 november wordt er door de muzikaal leider, regisseur, solisten, ensemble-leden, orkest en iedereen achter de schermen hard gewerkt om alle bezoekers een prachtige avond uit te bezorgen. In totaal werken er ruim 50 mensen mee om deze productie een succes te laten zijn. Elke woensdagavond wordt 3 uur er gerepeteerd. Daarnaast zijn er twee intensieve repetitieweekenden.

Het hele stuk wordt door iedereen van voor naar achteren en weer terug uit het hoofd geleerd, alle pasjes en elk zinnetje worden gefinetuned en elk nootje wordt ingestudeerd. De twee dagen voor de spelers het podium op gaan, zijn twee pittige dagen met een technische doorloop om te bekijken of alle techniek die nodig is, ook echt feilloos werkt. En uiteraard is er een generale, waarbij alles samen komt en de laatste check plaatsvindt. Op dat moment stijgt de spanning tot een hoogtepunt: want de dag erna is de première.

Music All Enschede heeft een decor van 12 meter breed, 5 meter diep en 4 meter gebouwd wat is ontwikkeld en gebouwd door een eigen team van Music All’ers. Daarnaast is de indrukwekkende plant Audrey II van kleine plant tot grote plant ontworpen en gebouwd door Music All’s lid Mark Borgert.

Omdat Music All Enschede vindt dat iedereen van musicals mag genieten, zullen tijdens de voorstelling op 3 november ook twee Tolken Gebarentaal aanwezig zijn, mogelijk gemaakt dankzij Kentalis. Zij zullen alles wat er wordt gezegd, gezongen en gespeeld naast het podium voor doven en slechthorenden vertalen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda