Music All Around speelt de voorstelling Bad Girls

16 juli 2021, 09:57 - Redactie
Music All Around speelt de voorstelling Bad Girls

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juli is de musical Bad Girls te zien in Natuurtheater De Donck in Someren. Bad Girls is de eindvoorstelling van jaar 1 en jaar 2 van de Masterclass: Musical opleiding van Music All Around.

Twee jaar geleden is Music All Around gestart met de eerste lichting van een parttime musical (voor-)opleiding: Masterclass: Musical (15-25 jaar). Ondanks de lockdowns zijn er inmiddels twee jaargangen die iedere zaterdag zes uur lang les volgen in de vele aspecten van het musical-vak. In het eerste half jaar volgen de leerlingen wekelijks les in spel, dans, samenzang, liedinterpretatie, song & dance, muziektheorie en solfège. In het tweede half jaar wordt er hard gerepeteerd aan de Masterclass productie van dat jaar.

De musical Bad Girls zou vorig jaar de eerste Masterclass: Musical productie zijn. Als gevolg van corona heeft deze toen echter nog niet kunnen spelen. Gelukkig kan Bad Girls dit jaar wel gespeeld worden, in het prachtige openluchttheater De Donck in Someren. Hier kun je op 23 en 24 juli in de buitenlucht, op ruim voldoende afstand, genieten van deze uitdagende voorstelling.

Voor Bad Girls wordt het openluchttheater omgebouwd tot een vrouwengevangenis waar het er niet lekker aan toe gaat. De cipiers zijn er de baas en maken volop misbruik van hun macht. Een nieuw afdelingshoofd wil verandering in de gevestigde orde, maar hoe? En de gevangenen, die zijn er klaar mee. Ze pikken het niet veel langer meer.

Voorstellingen: 23 juli 20:30 uur, 24 juli 14:30 uur en 20:30 uur.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda