Miss Saigon ook te zien bij Kinepolis België

15 oktober 2016, 16:47 - Redactie
Placeholder image

Aanstaande donderdag zal de registratie van Miss Saigon ook te zien zijn in België in diverse bioscopen van Kinepolis. Speciaal voor het 25-jarig jubileum van Miss Saigon werd dit jaar door BBC een jubileumshow uitgezonden. Hieraan werkten onder anderen Lea Salonga, Jonathan Pryce en Simon Bowman mee uit de originele cast.

"Om de speciale verjaardag van een van de meest bekende musicals ooit niet zomaar aan ons te laten voorbijgaan, willen we Belgische musicalliefhebbers nu de unieke kans geven om een registratie van ‘Miss Saigon’ op groot scherm te beleven. Alsof je het allemaal vanop de eerste rij meemaakt," vertelt Frederique Naeyaert, Product Manager bij Kinepolis. "Britse pers omschrijft de veelgeprezen productie als ‘de meest spannende, sensationele en aangrijpende musical met prachtige optredens’ en ‘de grootste musical aller tijden’," aldus Naeyaert.

Miss Saigon vertelt het liefdesverhaal van een militair (Chris) die in tijd van oorlog verliefd wordt op de Vietnamese prostituee Kim. Tijdens de evacuatie uit Vietnam verliezen ze elkaar uit het oog. Jaren later, als Chris getrouwd is met een Amerikaanse vrouw (Ellen), staat hij opnieuw oog in oog met Kim en hun zoon in Bangkok.

Miss Saigon is vanaf 19:45 uur eenmalig te zien in Vlaanderen (in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Oostende), in Wallonië (in Kinepolis Imagibraine en Liège) en in Kinepolis Brussel met zowel Nederlandstalige als Franstalige ondertitels.

In Nederland zal Miss Saigon te zien zijn in 27 bioscopen van Pathé, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda