Michiel De Meyer in Ketnet Musical TROEP!

schedule9 november 2018, 14:24 - Redactie
Michiel De Meyer in Ketnet Musical TROEP!

Eerder deze week werd in de Startshow van Ketnet Musical bekendgemaakt welke 24 kinderen de eer hebben om deel te nemen aan de nieuwe Ketnet Musical TROEP!.

Nu is ook aangekondigd door Ketnet dat Michiel De Meyer (bekend uit Thuis en de winnaar van Steracteur Sterartiest) de tweede volwassen hoofdrol voor zijn rekening neemt, naast de al eerder bekendgemaakte hoofdrolspeelster Maureen Vanherberghen.

“Ik was al van bij het begin fan van Ketnet Musical. Vorig jaar was ik aanwezig op de première: ik heb daar een aantal mensen aangesproken en gevraagd of ik ooit eens kon meedoen. Nu is het zover: ik heb er megaveel zin in. Ik voel me zelf nog heel jong, dus voel me echt thuis bij het jonge team van Ketnet Musical. Samen met de ploeg ben ik er helemaal klaar voor!” aldus Michiel De Meyer.

TROEP! wordt een mix van liedjes uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire, aangevuld met een aantal nieuwe nummers. De musical gaat op 9 maart in première in het Plopsa Theater in De Panne en loopt tot 1 juni.

Bron: HLN.be

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda