Medley Anastasia gezongen door vier Anya’s

schedule25 augustus 2018, 17:13 - Redactie
Medley Anastasia gezongen door vier Anya’s

Een bijzondere medley van twee nummers uit de musical Anastasia van Stage Entertainment. Er zijn op dit moment vier producties van de musical en speciaal voor de gelegenheid kwamen de hoofdrolspeelsters bij elkaar om deze medley op te nemen.

Het gaat om Jana Gómez uit de productie in Madrid, Lila Coogan uit de Amerikaanse tourversie, Judith Caspari uit de productie in Stuttgart en Christy Altomare die momenteel te zien is in de productie op Broadway. De twee nummers die worden gezongen zijn In My Dreams en Journey to the Past. De video zie je hieronder.

Nederland

Overigens liet Stage Entertainment eerder deze week nog weten aan Forbes druk bezig te zijn met het verder uitrollen van de nieuwe musical naar meerdere landen. De producent wil Anastasia in de komende drie jaar naar twintig landen gaan brengen, eerst Spanje en Duitsland en daarna volgen dan Nederland, Zuid-Korea en Japan.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Waitress stopt volgend jaar zomer op West Endschedule 22 november 2019, 09:01
Crosswalk the Musical: Frozenschedule 21 november 2019, 21:07
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Annie
Datum: 01-12-2019
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda