MartiniPlaza lanceert online talentenjacht

3 april 2020, 15:18 - Redactie
MartiniPlaza lanceert online talentenjacht

Heb jij altijd al op een podium willen staan? Dan is dit je kans. Iedereen die de sterren van de hemel zingt of op prachtige wijze een instrument kan bespelen, wordt opgeroepen mee te doen aan de online talentenjacht van MartiniPlaza. De hoofdprijs? Een optreden in het voorprogramma van de Edwin Evers Band op zaterdag 17 oktober.

Met deze online talentenjacht wil MartiniPlaza talent stimuleren om vooral niet stil te zitten tijdens de Coronacrisis. Daarom gaat de online talentenjacht vandaag van start. Tijd om de stembanden te smeren, heel hard te oefenen en (thuis!) een video op te nemen. Iedereen mag een liedje uploaden (max. 2 minuten) in het Facebook evenement van de talentenjacht. Alle genres zijn welkom, zolang het maar duidelijk is dat het nummer vanuit huis is opgenomen.

Op 30 april maakt de jury bestaande uit Willem de Kok (directeur MartiniPlaza), Annerie Knol (programmeur MartiniPlaza Theater) en Karin Noeken (regisseur, artistiek leider van Theater de Steeg en bekend van cabaretformatie Vrouw Holland) een Top 10 bekend. Hierna begint de stemronde: de artiesten moeten zoveel mogelijk likes verzamelen op het door hun ingezonden nummer. Het nummer met de meeste stemmen wint en wordt op 15 mei bekendgemaakt.

De winnaar staat op 17 oktober in het voorprogramma van de Edwin Evers Band en zingt zijn of haar nummer met The Originals. De tweede en derde prijs bestaan uit een VIP Theaterarrangement en een Donar Slam-Dunk VIP Arrangement. Op de website van MartiniPlaza zijn alle voorwaarden voor deelname te vinden.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda