Martijn Fischer volgt Pierre Bokma op als Verleider

schedule19 maart 2016, 12:04 - Redactie
Martijn Fischer volgt Pierre Bokma op als Verleider

In Slikken én stikken, het vierde deel in de reeks De Verleiders-voorstellingen, zal Martijn Fischer Pierre Bokma gaan opvolgen. Martijn is in Slikken én stikken te zien naast Victor Löw, Leopold Witte, Tom de Ket en George van Houts. De regie is in handen van Aat Ceelen en Van Houts en De Ket tekenen voor het script.

Eerder werd bekend dat Pierre Bokma (Louis d’Or: de casanova’s van de vastgoedfraude) geen rol zou spelen in de nieuwe voorstelling van De Verleiders. Bokma heeft zich de komende seizoenen verbonden aan NTGent. Pierre Bokma is nog wel te zien in de herneming van het succesvolle Door de bank genomen deze zomer.

De Verleiders maken actueel theater, met de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret. In alle delen worden belangrijke bestuurlijke kwesties op satirische wijze ontrafeld en toegankelijk gemaakt voor een breed publiek.

In Slikken én stikken geven De Verleiders een second opinion over ons zorgstelsel. Over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en winsten van verzekeraars en farmaceuten.

Door de bank genomen is te zien in het nieuwe Luxor Theater en in Carré van 28 juni t/m 23 juli 2016. Slikken én stikken gaat in première in Carré op 10 oktober 2016.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Laatste berichten

Co Trum het theater in met Co with the Flowschedule 2 december 2020, 12:55
Castwissel bij Hugo de Groot – De Musicalschedule 1 december 2020, 08:41
In The Heights door MAE Stage Productionsschedule 29 november 2020, 11:51
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Stayin’ Alive...
Datum: 13-01-2021
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda