Marle Martens brengt samen met Vini Gomes eerste show in TapasTheater Amsterdam

14 juli 2021, 14:38 - Redactie
Marle Martens brengt samen met Vini Gomes eerste show in TapasTheater Amsterdam
Foto: Boy Hazes

Singer-songwriter duo The Marvin Road brengt hun allereerste show in TapasTheater Amsterdam. Met Songs about our lives zijn ze aldaar vanaf morgen, 14 juli, tot en met 25 juli te zien. Tijdens deze voorstelling maakt het publiek kennis met Marle Martens en Vini Gomes van The Marvin Road. Een persoonlijke en hartverwarmende muziekvoorstelling over de weg die zij samen bewandelen en alle ups en downs die bij het leven horen.

The Marvin Road is een singer-songwriter duo, dat bestaat uit Marle Martens (Haps, Noord-Brabant) en Vini Gomes (Brazilië). Het tweetal maakt al jaren, los van elkaar, muziek en hebben flink aan de weg getimmerd. Ze speelden samen en apart hoofdrollen in grote musicalproducties door heel Europa (Tarzan, The Lion King, Jesus Christ Super Star, Ghost). Waar Vini grote bekendheid verkreeg met The Voice of Germany, kennen de Nederlanders Marle van haar rol in Soldaat van Oranje.

TapasTheater biedt een unieke combinatie aan van korte theatervoorstellingen, smaakvol easy dining én gezellig borrelen. Het theater heeft niet één voorstelling die de hele avond duurt maar drie voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) in theaterzaaltjes in het souterrain. Omdat de shows meerdere keren per avond te zien zijn, kan publiek binnen komen en gaan wanneer ze wil. Naast een nieuwe publiekservaring biedt TapasTheater tevens een gratis podium aan theatermakers. Jonge talenten als Merol, Leids Cabaret Festival winnaar Lisa Ostermann en Amsterdams Kleinkunst Festival winnaar Rosa da Silva beleefden hun doorbraak bij TapasTheater. Maar ook gevestigde namen als Lone van Roosendaal, Alfred van den Heuvel, Tony Neef, Renée van Wegberg en Guido Spek hebben in TapasTheater met bijzondere voorstellingen hun grenzen verlegd.

In 2017 ontmoetten Marle en Vini elkaar tijdens een samenwerking in Wenen waar Vini Marle door een moeilijke periode in haar leven hielp. Vini stelde voor om gedachten en gevoelens een plek te geven door eigen liedjes te schrijven. Tijdens het muziek maken, tekstschrijven, verwerken van emoties, op zoek zijn naar eigen identiteit en geluid, vinden ze elkaar en worden ze verliefd. Zó verliefd, dat hun muziek tegenwoordig niet alleen meer gaat over het overwinnen van donkere tijden, maar ook over hun liefde en levenservaring als koppel. Hun muziek vertelt over hoe zij hun leven kleur geven, ze zingen over de weg die zij bewandelen. Daarom heten ze The Marvin Road.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda