Marjolein Teepen regisseert Bring it On voor Musical 2.0

1 december 2021, 20:46 - Redactie
Marjolein Teepen regisseert Bring it On voor Musical 2.0

Tweevoudig Musical Award-winnaar Marjolein Teepen regisseert Bring it On voor Musical 2.0. Samen met Pien van Gerven (vocal coach) en Marleen de Vries (choreograaf) maakt zij het creatieve team compleet. De energieke Broadwaymusical is voor het eerst te zien in Nederland.

Marjolein Teepen ronde in 1999 haar opleiding af aan het Stedelijk Instituut voor Ballet in Antwerpen en behaalde in 2010 haar diploma voor de Post Graduate Musical Theatre opleiding aan The Mountview Academy of Theatre Arts in Londen. Ze was onder meer te zien in de Queen-musical We Will Rock You, Cats, Evita, De Kleine Blonde Dood, Sweeney Todd en The Addams Family. In 2003 en 2017 werd ze voor haar prestatie bekroond met een Musical Award voor haar rollen in Tijl Uilenspiegel en Sweeney Todd.

De musical Bring it On werd genomineerd voor meerdere Tony Awards en is geschreven door Jeff Whitty (Avenue Q), met liedteksten van Lin-Manuel Miranda (In The Heights, Hamilton) en muziek van Tom Kitt (Next to Normal). De Nederlandse vertaling is in handen van Eileen Bosch van Bas van Gestel.

De repetities voor Bring it On starten op zondag 30 januari en vinden iedere zondag plaats in Amsterdam. De première staat gepland op zondag 20 november 2022 in Schouwburg De Meerse.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda