Marjolein Keuning speelt zomervoorstelling Songs in Silence

18 augustus 2020, 13:47 - Redactie
Marjolein Keuning speelt zomervoorstelling Songs in Silence

De huidige corona crisis en alle hieruit voortvloeiende beperkingen inspireerde zangeres/actrice Marjolein Keuning tot het maken van haar nieuwe theaterprogramma Songs in Silence. Een reeks zomervoorstellingen op locaties waar de natuur een grote rol speelt.

In het nieuwe normaal zijn we gedwongen om onze ontspanning en cultuur dichter bij huis en in kleinere groepen te beleven. Marjolein wilde dit gegeven koppelen aan haar liefde voor de natuur en maakte voor deze zomer een bijzonder programma. Ze neemt haar publiek mee naar de mooiste outdoor locaties om daar, voorzien van een koptelefoon in de buitenlucht maar toch heel intiem, te genieten van Songs in Silence.

In een voorstelling van een uur speelt Marjolein samen met gitarist Leon Mennen een selectie van haar favoriete bluegrass, country en pop standards. Terugkerende thema’s zijn natuur en liefde en alles wat daartussen ligt.

Marjolein Keuning heeft haar sporen verdiend in het theater en op tv. Ze speelde in vele musicals, onder meer Les Misérables, Cats, Chicago, You’re the top en presenteerde het succesvolle KRO programma Het gevoel van, waar ze duetten met veel nationale en internationale artiesten zong. Velen kennen haar ook van de verschillende rollen die ze speelde in films en tv-series, zoals haar spraakmakende vertolking van Maxime in Goede Tijden Slechte Tijden.

Songs in Silence begint op 2 augustus in Zaandam in de Bullekerk.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda