Marjolein Keuning debuteert met eigen voorstelling

13 april 2022, 12:39 - Redactie
Marjolein Keuning debuteert met eigen voorstelling

Dit voorjaar presenteert Theaterkantoor met actrice en zangeres Marjolein Keuning meerdere buitenconcerten op verschillende locaties in Nederland. Songs in Silence is een liedjesprogramma waarin Keunings zingt en vertelt over haar trektocht langs de Engelse kust. Op een bijzondere locatie krijgen bezoekers een koptelefoon waardoor de muziek en verhalen nog intenser worden beleefd. Songs in Silence: Trek is de eerste voorstelling van Keuning.

Marjolein Keuning: “In mijn openluchtvoorstelling vertel ik waarom ik van de hectische wereld afscheid heb genomen en me nu afbeul in de regen, brandende zon, op onverharde, modderige paden. De liefde voor wandelen, gecombineerd met mijn passie voor de natuur, staat centraal in mijn voorstelling. Ik vertel mijn verhaal op een toegankelijke en humoristische manier en zing er liedjes bij. Voor het publiek is het heerlijk als ze in de zon zitten en tussendoor ook nog naar de vogeltjes kunnen kijken.”

In het liedprogramma Songs in Silence: Trek laat Marjolein Keuning zich begeleiden door gitarist Leon Mennen. Het verhaal vertelt over haar trektocht langs de Engelse kust in 2018. De buitenlucht inspireerde Keuning tot deze voorstelling waarin muziek en verhalen worden afgewisseld. Het publiek bevindt zich midden in de natuur en kan liggend of zittend met de voeten in het gras genieten.

Kenmerkend voor organisator Theaterkantoor zijn de concertlocaties die zorgen voor extra dimensie waarbij meerdere zintuigen worden geprikkeld. Voor de ultieme beleving van Songs in Silence: Trek nemen bezoekers een tuinstoel, zitzak of matje mee. De organisatie verzorgt een zoete of hartige LekkerBAG met daarin een versnapering en drankje. De uitgereikte koptelefoon zorgt voor een nog intensere beleving.

  • 14 mei 2022 – Huis Verwolde (Laren GLD)
  • 21 mei 2022 – Paleis Soestdijk (Baarn)
  • 28 mei 2022 – Huis Bergh (Heerenberg)
  • 29 mei 2022 – Fruittuin van West (Amsterdam)
  • 4 juni 2022 – Buitenplaats Doornburgh (Maarssen)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda