Mangrove musical passeert mijlpaal 50.000 bezoekers

16 augustus 2017, 09:37 - Redactie
Mangrove musical passeert mijlpaal 50.000 bezoekers

Zoë & Silos - de Mangrove Musical heeft afgelopen zondag in het Safari Meeting Centre van Burgers' Zoo de mijlpaal van 50.000 bezoekers gepasseerd. In samenwerking met Van Hoorne Entertainment voert het dierenpark van zaterdag 8 juli tot en met zondag 27 augustus vijf maal per dag deze educatieve musical op.

Hoofdrolspelers Zoë en Silos maken in een kleurrijk muzikaal avontuur in de mangrove van Belize kennis met een Caribische zeekoe, een morphovlinder en een wenkkrab. Burgers' Zoo beschermt al 28 jaar samen met het Zwitserse vlinderpark Papiliorama een natuurgebied met een oppervlakte van 235 vierkante kilometer in dit Midden-Amerikaanse land. Het nieuwste ecodisplay Burgers' Mangrove is op dit natuurgebied geïnspireerd: www.burgerszoo.nl/belize.

Uit onderzoek onder 101 respondenten die allen de musical hebben bezocht, blijkt dat Zoë & Silos - de Mangrove Musical met een gemiddeld rapportcijfer 8,6 wordt gewaardeerd. Bovendien geeft 85% van de respondenten aan ook daadwerkelijk wat geleerd te hebben van de musical. Vanwege de populariteit biedt Spotify de muziek van musical nu ook aan. In een maand tijd scoorde de serie van Zoë & Silos waar de musical op aansluit een half miljoen views op het YouTube-kanaal van Burgers' Zoo.

Toegang tot de musical is bij de reguliere entreeprijs van het dierenpark inbegrepen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda