Mamma Mia! vanaf deze zomer terug in Antwerpen

7 maart 2021, 09:13 - Redactie
Mamma Mia! vanaf deze zomer terug in Antwerpen

Op 7 maart 2020 ging in de Antwerpse Stadsschouwburg Mamma Mia! in première. Enkele dagen later gingen de deuren van de theaters op slot en alle geplande voorstellingen werden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Vandaag, exact één jaar later, zijn de vooruitzichten voorzichtig positief en kondigt producent Deep Bridge vanaf 30 juli de voorstellingen in Stadsschouwburg Antwerpen te gaan hervatten.

Daarna verhuist de feelgood musical met o.a. Evi Hanssen, Tinne Oltmans, Ann Van den Broeck, Johan Terryn, Govert Deploige en Stany Crets vanaf 10 september opnieuw naar het Ethias Theater in Hasselt.

Alle ticketkopers worden de komende dagen op de hoogte gebracht en omgeboekt. In de loop van volgende week gaan de resterende tickets in verkoop.

“In oktober vorig jaar hebben in de Stadsschouwburg, volgens de toen geldende protocollen die de goedkeuring kregen van overheid en virologen, een aantal voorstellingen plaatsgevonden. Die voorstellingen zijn uiterst veilig en sereen verlopen, waarbij uiteraard de gezondheid van de bezoekers de allerhoogste prioriteit kreeg. Het spreekt voor zich dat de Sportpaleis Group en Deep Bridge ook in augustus met dezelfde maximale zorgzaamheid het aanwezige publiek zal behandelen”, aldus producent Deep Bridge.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda