Mamma Mia! krijgt volgend jaar een vervolg

20 mei 2017, 16:49 - Redactie
Mamma Mia! krijgt volgend jaar een vervolg

Filmstudio Universal heeft aangekondigd op dit moment te werken aan een vervolg op de musicalfilm Mamma Mia! uit 2008. De nieuwe film heeft als titel 'Mamma Mia: Here we go again' gekregen en zal geregisseerd gaan worden door regisseur Ol Parker, hij schrijft tevens het script. Judy Craymer en Gary Goetzman produceren de film, Benny Andersson en Björn Ulvaeus zijn verantwoordelijk voor de muziek.

Hoofdrolspelers Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried en Christine Baranski zouden in de nieuwe film ook weer te zien zijn. Het vervolg op de film uit 2008 zal zich gaan afspelen in de huidige tijd maar ook zullen er terugblikken zijn, wie de jongere versies van de hoofdrolspelers zullen spelen is nog niet duidelijk.

Mamma Mia: Here we go again zal op 20 juli volgend jaar in première gaan. De eerste film, waarvan de trailer hieronder is te bekijken, kwam in Nederland uit op 16 juli 2008, de Verenigde Staten volgde twee dagen later. Mamma Mia! had een budget van ruim 90 miljoen dollar en bracht uiteindelijk meer dan 600 miljoen dollar op.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda