Magic Art Center benefietgala Hans Klok and Friends

7 juli 2017, 11:27 - Redactie
Magic Art Center benefietgala Hans Klok and Friends

Op zondag 27 augustus organiseert Stichting Vrienden van het Magic Art Center in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp het MAC benefietgala Hans Klok and Friends. De gehele opbrengst van dit gala, met als hoofdact Hans Klok, komt ten goede aan het Magic Art Center; het knusse theater in Bennebroek opgericht in 1984, waar iedere Nederlandse goochelaar minimaal één keer op het podium heeft gestaan.

Speciaal voor dit benefietgala komt een bijzonder gezelschap illusionisten samen, waaronder enkele Nederlandse en wereldkampioenen, om geheel belangeloos bijzondere optredens te verzorgen ter ere van het Magic Art Center.

Hans Klok verzorgt een showblok met spectaculaire acts en een aantal van zijn bekende vrienden geven een extra invulling aan deze avond. Onder andere Rob Molien, van Rob en Emiel, bekend uit het theater en van diverse TV-programma’s en Niek Takens, die onlangs tweede is geworden bij het Europese kampioenschap goochelen in Blackpool en in 2017 voor de tweede keer is uitgeroepen tot Nederlands kampioen in de categorie manipulatie maken hun opwachting op het podium.

Verder werken ook belangeloos mee: duo Ger Copper en Luc Elson, Martijn Martell, Roy & Justin Huiskens, Ray Graham en Bram Biesterveld. De presentatie van deze benefietgala is in handen van Niels Houtepen, Michel van Grinsven en Luc Elson.

Het Magic Art Center, gevestigd in Bennebroek, is in 1984 opgericht door tweevoudig wereldkampioen Richard Ross. Sinds de start wordt iedere eerste maandag van de maand een thema avond vol goochelen en variété georganiseerd. Tevens bevat het theater een klein museum waar originele posters van goochellegendes aan de muur hangen, vitrines vol goochelprops en gimmicks en oude boeken boordevol geheimen.

Het Magic Art Center zet zich in om nieuw en jong talent een podium te bieden om haar kunsten te vertonen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda