Maak je eigen voorstelling in de Musicalwerkplaats van Musical 2.0

29 april 2021, 11:44 - Redactie
Maak je eigen voorstelling in de Musicalwerkplaats van Musical 2.0

In september start de Musicalwerkplaats van Musical 2.0. De Musicalwerkplaats is een creatieklas voor leerlingen van 12 t/m 25 jaar en sluit volledig aan bij het uitgangspunt van Musical 2.0 om een werkplaats te zijn voor talenten en makers.

In de Musicalwerkplaats gaan leerlingen onder professionele begeleiding aan de slag met het maken van een eigen musical. Aan de hand van colleges en werkblokken worden zij tijdens de repetities gestimuleerd in je eigen vrijheid en creativiteit om zelf te creëren en uit te voeren. Alle facetten van musical- en muziektheater komen samen in de Musicalwerkplaats.
 
Gezocht wordt er naar zangers, dansers en acteurs, maar óók naar muzikanten, schrijvers en componisten. In 14 weken wordt er toegewerkt naar een korte voorstelling van +- 30 minuten, welke wordt opgevoerd in Studio WFC. Daarnaast wordt de voorstelling gefilmd als videoregistratie.

De inschrijving voor de Musicalwerkplaats is vandaag gestart. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op www.musical.nl/musicalwerkplaats. Er geldt geen auditie-eis.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda