Luxor trapt af met volle Oase Bar

8 september 2016, 21:04 - Redactie
Luxor trapt af met volle Oase Bar

Tijdens de Rotterdam UITdagen openen het Luxor Theater én De Oase Bar hun deuren. Vorig jaar speelden Gerard Cox en Joke Bruijs een maand lang voor uitverkochte zalen en nu zijn ze terug voor een laatste serie voorstellingen in Rotterdam. Er zijn nog enkele kaarten te koop voor de shows van 9 tot en met 18 september waarin onder andere Martin van Waardenberg, Lee Towers, Anne-Marie Jung en Richard Groenendijk het koppel vergezellen op dit Rotterdamse feestje.

In Rotterdam staat De Oase Bar bekend als dé schnabbelkroeg waar vroeger zanger en componist Japie Valkhoff zijn smartlappen als ‘Ik zie de haven al’, ‘Kijk nou eens wie daar binnenkomt’ en ‘Diep in mijn hart’ zong.

In de variété voorstelling De Oase Bar spelen Joke en Gerard het stel Alie en Harry, eigenaren van de bar die inmiddels 60 jaar bestaat. Harry is vergeetachtig en denkt dat de kroeg nog steeds populair is. Alie doet er met Harry’s verzorgster Willemijn (Dorien Haan) alles aan om De Oase Bar weer in volle glorie te laten herleven, met een lach, een traan en natuurlijk de bekende hits. Dit doen ze samen met elke avond wisselende gasten zoals: Martin van Waardenberg, Ron Brandsteder, Harry-Jan Bus, Lee Towers, Anne-Marie Jung, Jacques Herb en Richard Groenendijk.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda