Love… the Beatles vanaf eind deze maand op tour door Nederland

14 januari 2016, 11:04 - Redactie
Love… the Beatles vanaf eind deze maand op tour door Nederland

Menigeen heeft speciale herinneringen bij een Beatles-song. Misschien wel bij ‘She Loves You’ of ‘Drive My Car’? Of misschien bij een wereldwijde hit als ‘Yesterday’, ’Hey Jude’ of ‘Let It Be’? Met Love.. The Beatles herbeleef je met ruim veertig hits en historische beelden de magische jaren 60. De tribute-artiesten hadden eerder groot succes op het Londense West-End en vanaf eind januari tot en met eind februari reist de band door heel Nederland.

Het verhaal is bekend: The Beatles begonnen bescheiden in Liverpool 's Cavern Club. Niet veel later ontstond een ware Beatlemania . Overdonderd door het succes stopten de leden van de band met live-optredens. Maar de magie was nog niet voorbij: de groep schreef vervolgens in de studio meesterwerken alvorens de leden een eigen kant op gingen.

Het repertoire omvat niet alleen de vroege songs als ‘She Loves You’ en ‘Drive My Car’, maar ook wereldwijde megahits als ‘Yesterday’, ’Hey Jude’, ‘Come Together’ en natuurlijk ‘Let It Be’. Ga voor meer informatie en de speellijst naar wereldtheater.com.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Falsettos
Locatie: DeLaMar
Datum: 25-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda