Loes Luca moet wegens ziekte rol in ‘In de ban van Broadway’ neerleggen

13 juni 2016, 13:03 - Redactie
Loes Luca moet wegens ziekte rol in ‘In de ban van Broadway’ neerleggen

Ellen Pieters zal vanaf woensdag 15 juni de rol van Loes Luca overnemen in de DeLaMar zomermusical In de ban van Broadway. Loes Luca moet haar rol op doktersadvies neerleggen wegens ziekte en het benodigde herstel. In overleg met DelaMar Producties heeft Luca besloten door te spelen tot een week na de première.

Er waren al voor die tijd voorzorgsmaatregelen genomen in verband met haar gezondheidsklachten en eventuele terugtrekking uit de productie. Hierdoor was er genoeg tijd om Ellen in te werken voor de eerste voorstelling voor publiek op 15 juni.

"Ik vind het vanzelfsprekend zeer spijtig dat Loes Luca haar deelname aan In de ban van Broadway niet kan voortzetten. Alle betrokkenen zijn blij dat we Ellen Pieters op deze korte termijn bereid hebben gevonden om haar rol over te nemen. Ik ben enorm trots op deze door pers en publiek bejubelde voorstelling en ben ervan overtuigd dat Ellen een waardige vervanger is voor Loes." Edwin van Balken, DeLaMar Producties.

Ellen Pieters

Ellen speelde hoofdrollen in musical als Wat zien ik?, Op hoop van zegen, De zangeres zonder naam en Hij Gelooft in Mij, in de familievoorstelling De zere neus van Bergerac en de solovoorstelling Shirley Valentine.

Ze werd drie keer genomineerd voor een Musical Award. Voor televisie werkte ze mee aan onder andere de programma's Kopspijkers, Het Klokhuis en Koefnoen. Ook speelt ze de titeltol in de serie Rechercheur Ria. Op het witte doek was ze o.a. te zien in de telefilms Lieve Celine en Op de Dijk.

Onze recensie van de première van In de ban van Broadway op 4 juni lees je hier.

Première
4 juni 2016
Dernière
11 september 2016
Producent
DeLaMar Producties
Meer over In de ban van Broadway Ander nieuws over In de ban van Broadway
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda