Little Shop of Horrors van Music All Enschede met gebarentolken

4 augustus 2018, 20:20 - Redactie
Little Shop of Horrors van Music All Enschede met gebarentolken

Op vrijdag 2 november en zaterdag 3 november dit jaar presenteert musicalvereniging Music All uit Enschede de musical Little Shop of Horrors in Schouwburg Hengelo.

Bijzonder is dat de voorstelling die op zaterdag 3 november gespeeld wordt ook geschikt is voor doven en slechthorenden. Tijdens de voorstelling zullen twee live gebarentolken aanwezig zijn, aan elke kant van het podium zal een tolk staan.

De twee tolken worden gesponsord door Kentalis, een organisatie die onderzoek, zorg en onderwijs biedt aan mensen met beperkingen in horen en communiceren doordat ze doofblind, doof of slechthorend zijn of omdat ze communicatieproblemen hebben door een taalontwikkelingsstoornis of autisme met problemen in spraak en taal.

De tolken hebben inmiddels al de teksten ontvangen zodat deze deze van te voren kunnen instuderen. Kaarten voor Little Shop of Horrors zijn verkrijgbaar via de website van Music All of via de website van Schouwburg Hengelo.

Little Shop of Horrors

De komische horror-filmmusical uit 1982 is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1960 van Roger Corman. De bloemist Seymour Krelborn is een medewerker bij Mushniks Skid Row Florist Shop. Hij staat op het punt ontslagen te worden door Mr. Mushnik wanneer zijn collega Audrey er bij hem op aandringt een nieuwe mysterieuze plant op de markt te brengen waar hij op dat moment mee aan het experimenteren is.

Krelborn is heimelijk verliefd op Audrey en vernoemt de plant naar haar. Mushnik geeft Seymour een week om te bezien of de plant Audrey II zijn slechtlopende zaken kunnen verbeteren. De plant barst regelmatig in zang uit en blijkt er een dieet van mensenbloed op na te houden, hierdoor groeit deze mysterieuze plant als kool.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda