Line-up comedy concert All Mixed Up compleet

19 februari 2018, 12:44 - Redactie
Line-up comedy concert All Mixed Up compleet

Najib Amhali, Jörgen Raymann, Tineke Schouten, Karin Bloemen, Gordon, Berget Lewis, Tino Martin, Edsilia Rombley, Jan Dulles, Hanneke Drenth, Javier Guzman en Cesar Zuiderwijk zijn 11 maart te zien in Studio21 tijdens All Mixed Up. Tijdens dit comedy concert staan topcabaretiers samen op één podium met de beste zangers

All Mixed Up brengt cabaretiers samen met artiesten voor een bijzondere voorstelling, waarin zij met elkaar grappige sketches en mooiste nummers vertolken. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan Alzheimer Nederland voor onderzoek in het VUmc Alzheimercentrum.

Najib Amhali was direct enthousiast: "All Mixed Up belooft echt een unieke avond te worden. Kijk alleen al naar deze line-up, wanneer zie je al deze toppers nu met elkaar op één podium? Wij werken nu samen aan het programma en dat wordt echt heel leuk. Ik hoop natuurlijk een drumbattle te kunnen doen tegen mijn drumheld Cesar Zuiderwijk. Wat het voor mij extra bijzonder maakt is dat deze avond in het teken staat van Alzheimeronderzoek. Mijn oma is helaas ook getroffen door deze ziekte en dat is voor ons als familie heel naar om mee te maken. Ik hoop dan ook dat er meer geld voor onderzoek komt".

Ook de andere artiesten zorgen voor verrassingen tijdens All Mixed Up. Tineke Schouten gaat bijvoorbeeld samen met Gordon terug naar de nudistenbar en Jörgen Raymann kruipt nog één keer in de rol van Tante Es.

All Mixed Up is zondag 11 maart om 20.00 uur te zien in Studio21.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda